Alewijnse Marine

Marine

 Alewijnse 24/7 wereldwijde service support: +31 180 460 555 /+31 622 509 009 / marineservice@alewijnse.com

Alewijnse Marine ontwerpt, levert en integreert elektrische en automatiseringssystemen aan boord van diverse soorten schepen, wereldwijd. De medewerkers van Alewijnse werken snel, zijn vakkundig, flexibel en hun kennis is gestoeld op meer dan een eeuw ervaring in de maritieme technologie. Het bedrijf werkt elk jaar op een groot aantal schepen, zowel nieuwbouw als refit. Alewijnse Marine heeft meer dan 950 medewerkers in dienst en bezit een wereldwijd netwerk van vestigingen, vertegenwoordigingen of strategische allianties om u optimaal van dienst te zijn.

Product en Systeemintegrator

Samenwerking is het sleutelwoord. Als innovatieve product en systeemintegrator is Alewijnse altijd geïnteresseerd in wat u beweegt, wat u drijft, waar uw ambities liggen en hoe Alewijnse u kan helpen van engineering tot installatie aan boord. Op deze manier vervult Alewijnse haar rol als betrouwbare en energieke partner. Alewijnse werkt transparant en bepaalt samen met u de beste en meest duurzame oplossing. Samen staan we sterk.

Expertise

Engineering & contracting, systeemontwerp, maritieme automatisering (IPMS), geïntegreerde brugsystemen (IBMS), elektrische & ICT-oplossingen, schakelborden & consoles, stroom- en energiedistributie, aandrijving & energieopslag, infotainment-systemen (AV-IT), navigatie & communicatie, service & onderhoud (24/7) wereldwijd.

Focusmarkten

Alewijnse Marine werkt in de gehele maritieme sector, zowel in nieuwbouw als refit- en ombouwprojecten, met een sterke focus op superjachten, marineschepen en overheidsvaartuigen, baggerij, offshore, transport, tugs en werkschepen.