Alewijnse genomineerd voor Franse-Nederlandse zakenprijs

Nominatie Frans-Nederlandse zakenprijs

Alewijnse genomineerd voor Franse-Nederlandse zakenprijs

De Alewijnse superjachten service locatie in het Zuid-Franse La Ciotat is genomineerd voor de zeer prestigieuze business development award van de Franse Kamer van Koophandel in Nederland (CCI France Pays-Bas). De nominatie is een erkenning voor het opzetten en uitbouwen van de nieuwe vestiging in La Ciotat. Het is de tweede keer dat Alewijnse is genomineerd; in 2016 won Alewijnse deze Nederlands-Franse zakenprijs.

Prijzen

Er zijn twee prijzen beschikbaar; een voor Nederlandse bedrijven die zakendoen in Frankrijk, waarvoor Alewijnse is ingeschreven, en de andere voor Franse bedrijven die commerciële activiteiten in Nederland ontplooien. Criteria van de jury zijn de omzetgroei in het gastland en het omzetdeel van het totale bedrijfsinkomen. Ook de strategie en de concurrentiepositie van het bedrijf spelen mee bij het oordeel van de jury. Er worden ook prijzen uitgegeven voor innovatie en de persoonlijkheid van het jaar.

La Ciotat

De Alewijnse service locatie in Chantiers Naval La Ciotat is opgezet in 2015, in samenwerking met La Ciotat Shipyards SEMIDEP en Provence Promotion, het lokale Franse agentschap voor economische ontwikkeling. De Zuid-Franse locatie biedt Alewijnse de mogelijkheid om snelle en efficiënte service te verlenen aan boord van de vele superjachten in het Franse kustgebied rond de Middellandse Zee. Het gaat daarbij om reparaties of upgrades van elektrische of automatiseringssystemen aan boord. De dienstverlening van de Alewijnse vestiging in La Ciotat strekt zich uit over het hele Franse Middellandse Zee gebied, van Barcelona in het westen tot Genève in het oosten.

Jubileum

De Franse Kamer van Koophandel in Nederland zet zich als private stichting in voor de bevordering van handel en investeringen tussen Nederland en Frankrijk. De stichting reikt de prijzen uit tijdens een gala diner op woensdag 15 mei 2019 in de residentie van de Franse ambassadeur in Den Haag. Tijdens deze avond viert de Franse Kamer van Koophandel ook haar 40-jarig bestaan.

Reacties

Reactie toevoegen