Maritieme aandrijfsystemen

Alewijnse helpt u bij de keuze voor het aandrijfsysteem en energieopwekking van uw schip. Dat doen we onder andere met onze Power Compass Applicatie voor snel en compleet inzicht.

U wilt zuinig varen. Rekening houden met emissie. En dat met een oplossing die zo compact mogelijk is. Bovendien heeft ook uw schip een specifiek operationeel profiel. U kiest het aandrijfsysteem en energieopwekking voor uw schip dus niet zomaar. Maar welke oplossing pakt voor u nu het beste uit?

Power Compass

Alewijnse helpt u snel op koers bij de keuze voor uw aandrijfsysteem en energieopwekking. Dat doen we onder andere met ons Power Compass, dat een applicatie die een eerste advies uitbrengt op basis van uw criteria en behoeften. Wat zijn de afmetingen en vorm van het schip? Wat is de snelheid, om welke afstanden gaat het? En wat zijn uw wensen als het gaat om schoon varen? Op basis van al die informatie houdt u met Power Compass een 4-tal opties over. Zo weet u al snel welk aandrijfsysteem en energieopwekking goed past bij uw persoonlijke voorkeuren en scheepsprofiel.

Unieke eigenschappen

Of u nu kiest voor een direct door diesel aangedreven, dieselelektrische of hybride aandrijving. Voor een LNG, batterij of brandstofcel oplossing: elk aandrijfsysteem heeft zā€™n eigen unieke eigenschappen en kenmerken. We bespreken ze uitgebreid met u en zetten de voor- en nadelen van elke mogelijke oplossing overzichtelijk op een rij.

Snel volop inzicht

Mede dankzij Power Compass krijgt u snel inzicht in de techniek, kosten en emissie. U hoort alles over het brandstofverbruik en de mogelijke toepassingen van het aandrijfsysteem . Kortom, u beschikt binnen korte tijd over de juiste informatie voor een weloverwogen beslissing.