Besturingspanelen

Uw installatie mag gewoonweg niet uitvallen als gevolg van een fout in de besturing, bedrading of componentkeuze. Alewijnse International Switchboard Production (AISP) begrijpt dat. Onze panelen staan daarom bekend om de hoge kwaliteit van ontwerp, functionaliteit en installatie. Organisaties als Marel Stork en Vitens vertrouwen al jaren op onze vakmensen.

Totale integratie

De kracht van AISP beperkt zich niet tot alleen het bouwen van panelen. Onze waardeverhogende engineering is ook een belangrijk bestanddeel in A-kwaliteit besturingspanelen. Wij zoeken voor u de beste prijs-kwaliteitverhouding van componenten. Ook zorgen wij voor de snelle levering van software (SCADA, MES-integratie, PLC’s). Door de combinatie van deze elementen kunnen wij eenvoudig voldoen aan uw wensen. Op het gebied van prijs, kwaliteit én snelheid.

Beter, voordeliger, vlotter

U kunt bij ons terecht voor eenmalige oplossingen en seriebouw. Als u wenst, vindt serieproductie plaats in onze eigen faciliteiten in Roemenië of China. Dit zorgt voor een sterke kostenreductie. Deze locaties worden gestuurd door Alewijnse zelf, zodat de kwaliteit blijft gewaarborgd. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verbazen door de voordelen.