Distributiesystemen & MCC

Bij Alewijnse International Switchboard Production (AISP) kunt u terecht voor een grote verscheidenheid aan distributiesystemen. Wij leveren wereldwijd verdeelsystemen tot 7000 A, voor zowel land- als offshore installaties. AISP heeft jarenlange ervaring binnen de Industrie, Marine en offshore- en utiliteitssector. We ontwerpen en produceren onze systemen in nauw overleg met u. Onze ervaren monteurs staan garant voor een kwalitatief hoogstaand systeem.

One-stop shop

Wilt u uw systeem laten bouwen onder bouwvorm 1 met een bovenliggend railsysteem? Of wilt u een volledig uittrekbaar verdeelsysteem, bouwvorm 4 met een achterliggend railsysteem? AISP is de one-stop shop voor al uw projecten.

Advies op maat

Door de grote diversiteit aan projecten binnen onze portfolio kunnen wij u een gedegen advies geven over de installatie die u wilt laten bouwen.
We werken nauw samen met gerenommeerde leveranciers en stemmen de verdeelsystemen af op uw wensen en toepassing. Ook assisteren wij u graag bij het plaatsen en koppelen van het verdeelsysteem op locatie.