Inbraakbeveiliging

Alewijnse Technisch Beheer ziet beveiliging als een totaalconcept. We onderscheiden ons dan ook met een breed assortiment aan producten en diensten en werken doelgericht toe naar een integrale beveiliging van uw organisatie. De continuïteit van uw bedrijfsvoering komt geen moment in gevaar.

Uw organisatie in veilige handen

Alewijnse Technisch Beheer zorgt voor een beveiligingspakket dat naadloos aansluit bij uw organisatie. Na een uitgebreide risicoanalyse volgt een unieke combinatie van oplossingen. Samen vormen die binnen één beheersysteem de optimale beveiligingsoplossing  voor uw bedrijf. Denk hierbij aan inbraakbeveiliging, toegangsregulering en camerabeveiliging.

Diensten voor een gerust gevoel

Naast al deze producten biedt Alewijnse Technisch Beheer u ook diensten zoals beveiligingsadvies, projectmanagement en trainingen in het omgaan met criminaliteit. Bovendien kunt u bij ons terecht voor meldkamerdiensten. Dit uiteraard naast optimale service en volledig onderhoud van uw beveiligingssystemen.

Bouw op onze brede expertise

Alewijnse Technisch Beheer is een BORG erkend beveiligingsbedrijf. Dit houdt in dat al onze beveiligingsdiensten voldoen aan streng genormeerde eisen. Ook de vertrouwelijke gegevens van uw beveiligingsoplossingen zijn gegarandeerd in goede handen. Kortom, u kunt bouwen op een partner die u ondersteunt met een brede expertise op het vlak van beveiliging. We nemen u alle zorgen rondom beveiligingsvraagstukken uit handen, maken beveiliging effectief en zien geen detail over het hoofd.

Vertrouwt u op Alewijnse Technisch Beheer, dan vertrouwt u op een partner die zorgt voor de veiligheid van uw gehele organisatie. Een geruststellende gedachte.